Dramaturga, guionista i directora

El cim

2016

Sinopsi

PODER – POTERE – POWER

(Tres textos breus sobre el poder)
de Marta Buchaca, Marco Calvani i Neil LaBute.

Projecte AdA (Autor dirigeix Autor)

3 autors, 3 obres breus, 3 directors. Aquesta és la premissa de la qual parteix el Projecte AdA (Autor dirigeix Autor). Cada dramaturg ha escrit una peça breu per a dos intèrprets que posteriorment un altre dels dramaturgs s’encarregarà de dirigir. Totes tres obres conformaran un únic espectacle que girarà al voltant d’un tema: el Poder.

Poder-Potere-Power està format per:

No sé de què et puc salvar de Neil LaBute
Traducció: Marta Aliguer
Direcció: Marco Calvani
Intèrprets: Anna Alarcón i Albert Pérez.
Un pare i una filla distanciats es troben per negociar una nova relació entre ells. Al llarg de la conversa, aniran sortint a la llum antigues ferides i n’apareixeran de noves, mentre es van enfrontant al passat, present i futur del seu vincle. I és que per continuar essent pare i filla, caldrà pagar un preu.

Després de la foscor de Marco Calvani
Traducció: Marina Espasa
Direcció: Marta Buchaca
Intèrprets: Mima Riera (resta de repartiment, en curs).
La Susanna, dissenyadora i emprenedora consolidada, està fent un viatge de negocis amb la Jessica, la seva assistent, jove i negligent. És tard, són a l’hotel i, després d’unes quantes copes, acaben de rematar els últims preparatius per a la fira amb la qual l’endemà la Susanna espera impulsar la facturació de l’empresa. La Jessica, però, té altres plans per a la vetllada. En un joc cruel de vida o mort, les dues dones es veuran obligades a revelar les seves pròpies fragilitats però sobretot les seves intencions vertaderes. Abans que no torni a sortir el sol.

El cim de Marta Buchaca
Direcció: Sergi Belbel
El que ha estat Alcalde de la ciutat durant més de deu anys ha estat vençut a les urnes per la líder d’un partit polític d’esquerres. Ell, membre d’un partit conservador, no suporta la idea que ara una dona d’esquerres ocupi el seu lloc. Quan l’Alcaldessa arriba al seu nou despatx, es troba que l’Exalcalde encara hi és, i de seguida s’adona que no té cap pressa per anar-se’n. Ell té un as a la màniga i aviat el traurà.

Poder-Potere-Power és una coproducció de La MaMa E.T.C., Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i Grec 2016 Festival de Barcelona en col·laboració amb Umanism LLC New York.

Aquest espectacle s’estrena el 15 de juliol de 2016 a la Sala Beckett en el context del Grec 2016 Festival de Barcelona. Posteriorment, el projecte es repeteix amb actors nord-americans a La MaMa Theatre de Nova York, EEUU, el gener de 2017.

Fotografies Barcelona

Fotografies Nova York

Vídeo

Comparteix aquesta obra:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on print